De Smurfen veroveren al jaren vele kinderharten. Bovendien krijgt het eerste bioscoopsucces, waarin  de Smurfen in 3D te bewonderen waren, een vervolg. De zomer van 2013 zal weer helemaal blauw  kleuren. Onze blauwe vrienden zullen niet weg te denken zijn uit de leefwereld van onze kinderen. En in  het vriesvak! In aanloop van de smurfenfilm 2, die vandaag bij ons in de bioscoop komt, heeft Jacques IJs een exclusief gamma Smurfenproducten ontwikkeld. En met succes!

Deze Kempische onafhankelijke ijsfabrikant is exclusieve Smurfenijs producent sinds 2011. Vandaag, bij de lancering van de ‘Smurfen 2’, actief en aanwezig in meer dan 10 EU landen. In totaal werden er sinds 2011 c.a. 25 miljoen Smurfenijsjes verkocht, waarvan 10 miljoen dit jaar. De Smurfenijsjes bieden werk aan ca 20 mensen in de Kempische regio.

Als volledig onafhankelijke ijsproducent biedt Jacques een heel breed productgamma aan, geschikt voor alle sectoren, zoals catering, horeca, home service, retail en copacking. Door middel van een modern uitgeruste Research & Development afdeling en een hoogtechnologisch machinepark focust het vooral op innovatieve producten die steeds voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Smurfenijsjes zijn verkrijgbaar in elke Belgische supermarkt.